HR Recruiting

Naše usluge zapošljavanja

Rješenja po mjeri klijenta

Najbolja kadrovska rješenja za sve Vaše potrebe

Naš tim stručnjaka specijaliziran je za pronalaženje najboljih talenata za vašu tvrtku. Ne gubite vrijeme tražeći zaposlenike, prepustite to nama i fokusirajte se na vaš posao.
Pružamo brza i učinkovita rješenja za sve vaše HR potrebe.

1. JEDNOSTAVNO I BRZO

Recite nam što trebate, a mi ćemo odgovoriti kvalitetnom povratnom informacijom u roku od 30 minuta.

2. DIGITALNO I DIREKTNO

Moderan način zapošljavanja: uvijek smo vam na raspolaganju – samo ispunite obrazac i mi ćemo se javiti.

3. TRANSPARENTNO

Recite namočekivane plaće za svoje nove zaposlenike, a mi ćemo vam ponuditi posebno atraktivne ponude.

50%
Zadovoljstvo klijenata
50+
Upita za posao dnevno
0min
Za povratnu informaciju
0min
Sklapanje ugovora

Ključne vrijednosti agencije

Ključne vrijednosti koje po kojima funkcioniramo su integritet, klijentski fokus, inovacije, timski rad…

HR Recruiting

Dobrodošli na stranicu HR Recruitinga agencije za zapošljavanje. Naš tim stručnjaka specijaliziran je za pronalaženje najboljih talenata za vašu tvrtku. Ne gubite vrijeme tražeći zaposlenike, prepustite to nama i fokusirajte se na vaš posao. Pružamo brza i učinkovita rješenja za sve vaše HR potrebe.

Proces regrutiranja

Definiranje potreba i zahtjeva:

Prvi korak je jasno definiranje potreba i zahtjeva za novim zaposlenikom. Ovo uključuje određivanje radnog mjesta, specifičnih zadataka i odgovornosti, potrebnih kvalifikacija i iskustva te osobina koje bi kandidat trebao imati.

Objavljivanje oglasa:

Oglas se objavljuje na raznim platformama, kao što su internetske stranice za zapošljavanje, društvene mreže, interna komunikacija tvrtke, stručne asocijacije i sl. Cilj je privući što veći broj relevantnih kandidata.

Prikupljanje prijava i filtriranje kandidata:

Nakon objavljivanja oglasa, započinje proces prikupljanja prijava od potencijalnih kandidata. Sljedeći korak je filtriranje prijava kako biste identificirali kandidate koji najbolje odgovaraju zahtjevima radnog mjesta.

Provođenje intervjua:

Odabrani kandidati pozivaju se na intervjue. Intervjui mogu biti strukturirani, neformalni, individualni ili grupni, ovisno o potrebama i zahtjevima radnog mjesta. Cilj intervjua je dublje upoznavanje kandidata, provjera njihovih vještina, iskustva i osobina te utvrđivanje njihove odgovarajućnosti za radno mjesto.

Ponuda zaposlenja:

Kada je odabran najbolji kandidat, slijedi izrada i predstavljanje ponude zaposlenja. Ponuda bi trebala sadržavati detalje o uvjetima zaposlenja, plaćama, beneficijama i drugim važnim informacijama.

Učinkovita rješenja

Naš HR tim koristi najnovije tehnike i strategije za pronalaženje i selekciju najboljih kandidata. Bez obzira trebate li pojedinačnog kandidata za specifično radno mjesto ili cjelokupno rješenje za regrutiranje, mi smo ovdje kako bismo vam pomogli.

Ne gubite vrijeme tražeći zaposlenike, prepustite to nama i fokusirajte se na vaš posao. Pružamo brza i učinkovita rješenja za sve vaše HR potrebe.

Šta naši klijenti kažu o nama?

Iskustva kandidata

Iskustva naših kandidata će pomoći potencijalnim novim korisnicima da shvate našu pouzdanost i kvalitetu usluga.

  • Izuzetno sam zahvalan na pruženoj prilici za posao i podršci koju sam dobio. HR tim je uvijek bila tu da pomogne i pruži podršku kroz cijeli proces. Toplo preporučujem COS d.o.o. svima koji traže poslovne prilike. Hvala vam na izuzetnom iskustvu!

    Nikola
    Hrvatska
  • “Thanks for your help, especially to Ivan who always helped me with my doubts.”

    Daniel
    Portugal