Najčešće postavljana pitanja

Naše usluge zapošljavanja

Naš tim je tu za vas

Najčešće postavljana pitanja

Naš tim stručnjaka specijaliziran je za pronalaženje najboljih talenata za vašu tvrtku. Ne gubite vrijeme tražeći zaposlenike, prepustite to nama i fokusirajte se na vaš posao.
Pružamo brza i učinkovita rješenja za sve vaše HR potrebe.

Definiranje potreba i zahtjeva:

Prvi korak je jasno definiranje potreba i zahtjeva za novim zaposlenikom. Ovo uključuje određivanje radnog mjesta, specifičnih zadataka i odgovornosti, potrebnih kvalifikacija i iskustva te osobina koje bi kandidat trebao imati.

Objavljivanje oglasa:

Oglas se objavljuje na raznim platformama, kao što su internetske stranice za zapošljavanje, društvene mreže, interna komunikacija tvrtke, stručne asocijacije i sl. Cilj je privući što veći broj relevantnih kandidata.

Prikupljanje prijava i filtriranje kandidata:

Nakon objavljivanja oglasa, započinje proces prikupljanja prijava od potencijalnih kandidata. Sljedeći korak je filtriranje prijava kako biste identificirali kandidate koji najbolje odgovaraju zahtjevima radnog mjesta.

Provođenje intervjua:

Odabrani kandidati pozivaju se na intervjue. Intervjui mogu biti strukturirani, neformalni, individualni ili grupni, ovisno o potrebama i zahtjevima radnog mjesta. Cilj intervjua je dublje upoznavanje kandidata, provjera njihovih vještina, iskustva i osobina te utvrđivanje njihove odgovarajućnosti za radno mjesto.

Ponuda zaposlenja:

Kada je odabran najbolji kandidat, slijedi izrada i predstavljanje ponude zaposlenja. Ponuda bi trebala sadržavati detalje o uvjetima zaposlenja, plaćama, beneficijama i drugim važnim informacijama.